Inici cruel de la temporada

L’Europa ha començat la lliga amb una derrota per la mínima al camp del Vilafranca. El gol de la victòria, obra d’Oribe, ha arribat al temps afegit de la segona meitat.

El primer equip de l’Europa ha debutat a Vilafranca en un partit amb poques ocasions de gol. La primera meitat ha començat amb domini de la possessió de la pilota per part escapulada, i amb els locals intentant fer mal a la contra, però ha costat molt veure les primeres aproximacions. Amb els dos equips més pendents de no deixar espais que de buscar la porteria contrària s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica, però de mica en mica s’ha anat animant. Abans de l’hora de joc, Castell ha tingut la primera aproximació perillosa de l’Europa però el seu xut ha marxat desviat. Vilajoana ha mogut peces, ha donat entrada a Jorquera, i l’equip ha seguit dominant però sense encert a l’última passada. Al tram final del partit han arribat les millors ocasions, Jordi Cano hauria pogut estrenar el marcador però la seva rematada ha anat al pal, i Oribe ha tingut més encert i ha marcat l’1-0 definitiu amb un xut creuat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *