Teixint Connexions tanca etapa per centrar-se en el projecte Reperkutim

L’anunci a través de les xarxes socials del tancament d’etapa de Teixint Connexions no ha estat cap sorpresa tenint en compte els avisos que s’havien fet durant l’estiu avançant canvis a partir de setembre: “el futur de Teixint Connexions passa per Reperkutim”, el grup de batucada impulsat fa un any i que ha anat incrementant la seva activitat i col·laboració amb d’altres entitats i projectes, com s’ha posat de manifest durant la passada Festa Major de Gràcia. I així es va confirmar el matí de dilluns amb un clar “tanquem la paradeta”, “però no del tot”. Després d’una etapa de set anys de xarxa associativa l’entitat se centrarà a partir d’ara en “el creixement i consolidació del projecte inclusiu Reperkutim” i en el desenvolupament d’altres propostes socials paral·leles “amb mirada de ciutat i en col·laboració” amb PIDES Barcelona, l’associació sense ànim de lucre amb seu a Gràcia que, juntament amb l’Espai La Tregua desenvolupa diferents projectes socials que tenen l’art com a principal eina del desenvolupament comunitari. El portaveu de Teixint Connexions i impulsor de Reperkutim no ha volgut fer cap declaració a l’Independent.

Aquest canvi de direcció de Teixint afectarà de forma directe a la festa solidària de la Marató de TV3, ja que deixaran de liderar-la després de sis edicions. després L’efecte directe d’aquest canvi de direcció de Teixint Nascuda l’any 2013 al carrer de la Llibertat amb l’objectiu de ser un punt de trobada i connexió del teixit associatiu de Gràcia i amb la particpació de vuit entitats, la iniciativa ha anat creixent cada any sumant noves adhesions i canviant l’espai, primer a la plaça de la Vila, després a Poble Romaní i l’últim al carrer Gran, on han tingut lloc les dues darreres edicions. i després al carrer Gran. L’any passat la festa va reunir una seixantena d’entitats i col·lectius i va iniciar la col·laboració amb Gràcia Solidària.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *