Els clubs ultimen la preparació del nou Vila de Gràcia de bàsquet

Onze anys després els clubs de bàsquet reeditaran el Torneig Vila de Gràcia els dies 13, 14 i 15 de setembre. Després de la confirmació dels sis equips (Lluïsos, Vedruna, Claret, Safa Claror, Coll i Pedagogium), aquest mes d’agost ha servit per confeccionar un model de competició que serveixi per cada un d’ells per preparar el millor possible la temporada, tenint en compte les diferències de categoria en les que competiran.

Finalment han decidit dividir la competició en dos grups, tant en categoria masculina com femenina, en funció del nivell dels equips. En categoria masculina el grup 1 està format pels Lluïsos, el Vedruna, el Claret i el Safa, que competiran entre ells en format de semifinals i final. D’una banda s’enfrontaran llops i blaus, i per altra, verds i taronges. El grup 2 està format pel CB Coll, el Pedagogium i el Vedruna B, que competiran entre ells en format de triangular.

En la categoria femenina, els dos grups estan formats per tres equips i jugaran en format de triangular tots contra tots. El grup 1 el formen els Lluïsos, el Safa Claror i el Vedruna; i en el grup 2 competiran Coll, el Pedagogium i el Claret.

El nou Vila de Gràcia es celebrarà al pavelló Josep Comellas, en total es disputaran tretze partits, el primer serà el divendres a dos quarts de vuit del vespre, Lluïsos i Safa Claror femení seran els encarregats d’obrir la competició. L’horari dels partits de dissabte serà a partir de les onze fins a les dues i de quatre a deu de la nit. Diumenge tindrà el mateix horari, però es preveu acabar abans a la tarda.

Primera edició del 3×3 del Bàsquet Claret
La secció de bàsquet del Claret celebra dissabte per primera vegada una competició en modalitat 3×3 al Pati Vell, un torneig amb un format molt especial, que cada dia suma més adeptes i que serà disciplina olímpica el proper estiu a Tòquio. Es competirà en modalitats masculina i femenina i en les categories mini, infantil, cadet, júnior i sènior. Els equips estaran formats per un mínim de tres jugadors o jugadores i un màxim de cinc, i el preu de la inscripció ha estat de deu euros per cada integrant de l’equip.

Amb la inscripció al torneig, els participants obtindran com a premi una samarreta, una beguda i un berenar. L’organització garanteix que cada equip jugarà un mínim de tres partits, en categoria mini aquest mínim serà de quatre partits, i tots els equips que aconsegueixin proclamar-se guanyadors s’emportaran diversos premis en funció de la categoria. En la categoria sènior, el premi serà de 150 euros per a la botiga 24 Segons.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *