La primera victòria es resisteix (0-0)

Tres partits que s’han resolt amb dos empats i una derrota. Dos punts de nou possible és un balanç pobre pel joc fet per l’Europa. El partit contra el Granollers va començar amb ocasions molt clares escapulades, primer una rematada al travesser de Jordi Cano, i un minut més tard amb un gol anul·lat a Joel Jorquera per fora de joc. L’Europa va seguir dominant el partit, i les ocasions van anar arribant pels dos equips, els locals van enviar una pilota al pal després d’una gran aturada de Marc Priego, i per part de l’Europa, Jorquera no va arribar a una rematada a porta buida per mil·límetres, i Jordi Cano va enviar una rematada fregant al pal.

Les forces es van equil·librar a la segona meitat, el Granollers es va mostrar més competitiu i a l’Europa li va costar més crear perill. Vilajoana va moure la banqueta, va donar entrada a Varona i Kilian, i a quinze minuts pel final el Granollers es va quedar amb deu jugadors per l’expulsió de Ñito. Al minut 80, David Jiménez va tenir l’última ocasió del partit, però el seu xut va marxar massa creuat. L’Europa va acabar amb nou per l’expulsió en els últims minuts de Kilian i Uri. Albert Martí va debutar a Tercera amb l’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *