Canela i veïns s’enfronten en una agra discussió

El conflicte entre els propietaris de la discoteca Canela (exKGB) i els veïns de l’entorn no s’ha solucionat aquest estiu, malgrat les reunions a tres bandes amb la presència del Districte, i aquest dilluns, abans de la segona assemblea que els veïns havien convocat a l’escola Pau Casals, cinc membres de l’establiment i la comissió delegada dels veïns han mantingut una agra discussió en la qual les dues parts s’han llançat acusacions de manca de responsabilitat en la solució del conflicte. “Ningú, a cap sala de Barcelona, està prenent les mesures de seguretat i vigilància que nosaltres estem aplicant; m’esteu fotent amb la campanya de vídeos”, ha apuntat el nou propietari de la sala, que ha argumentat aquest punt amb l’augment fins a 13 vigilants i d’acordonament de clients fins al metro de Joanic. En un to més cru, el propietari ha amenaçat que, “si anem així, puc obrir per llicència els dijous i els diumenges”.

La comissió de veïns, en una segona assemblea a la qual van assistir prop de cent persones, han respost que no s’han complert les mesures d’evitar treure ampolles a l’exterior. “No ha millorat res ostensiblement”, ha apuntat un dels portaveus de la plataforma d’Afectats, Miquel Colomé.

Les dues parts, després d’un quart d’hora de discussió en el qual hi eren presents altres veïns i aquest setmanari, han quedat d’acord a fer una nova reunió amb el Districte i després de l’assemblea han acordat començar a penjar pancartes a partir de la setmana que ve i deixa en un segon pla els vídeos que fins ara han fet circular per denunciar alguns casos de conflictivitat a l’entorn de Canela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *