El Vila de Gràcia de bàsquet es jugarà entre el Comellas i Penitents

Onze anys després el torneig Vila de Gràcia torna a ser una part fonamental de la pretemporada pels sèniors dels Lluïsos de Gràcia, el Vedruna, el Bàsquet Claret, el Safa Claror, el Coll i el Pedagogium. A un quart de vuit del vespre del divendres aixecaran el taló els Lluïsos i el Safa en categoria femenina, els dos favorits per aixecar el trofeu del grup 1, ja que són els equips que competeixen en la categoria més alta, Primera Catalana, durant la temporada. Les blaves, un any més entrenades pel Gerard Sánchez, han apostat per la continuïtat del bloc i han reforçat la plantilla amb incorporacions interessants com el retorn de la Júlia Daví, mentre que les taronges seran dirigides aquesta temporada per Josep Alemany. L’altre rival d’aquest grup és el Vedruna Gràcia, que a priori parteix amb menys opcions al competir a Segona Catalana. El segon partit del divendres serà del grup 2 de la categoria masculina entre el Coll i el Pedagogium, amb el Coll com a favorit en el partit per competir a Tercera Catalana durant la temporada, mentre que el Pedagogium ho fa una categoria per sota. L’altre rival del grup és el Vedruna Gràcia B, que també competeix a Tercera Catalana.

Dissabte al matí, el torneig es desplaçarà al pavelló de Penitents per deixar lloc al Vila de Gràcia de tennis taula, i a partir de les onze començarà el duel femení entre el Coll i el Pedagogium, que juntament amb el Claret completen el grup 2 del torneig femení, on a priori el Claret parteix com a equip masculí. L’altre partit del matí és la primera semifinal masculina entre els Lluïsos i el Claret, la segona entre el Vedruna i el Safa es jugarà a primera hora de la tarda, de nou al Josep Comellas. En aquest grup, els Lluïsos, per ser l’equip que competeix en la categoria més alta, i el Vedruna, que ha incorporat reforços importants, parteixen com a favorits.

Diumenge es jugaran la resta de partits els últims partits de les competicions i a les set es farà l’entrega de premis, just abans de la final masculina del grup 1.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *