Un punt de mala sort (2-2)

A la quarta tampoc ha anat la vençuda i malgrat que l’Europa ha merescut els tres punts gran part del partit, en el tram final el Vilassar ha aconseguit empatar el partit.

El partit ha començat amb polèmica, quan només s’havien jugat cinc minuts, Jordi Cano ha començat una carrera en solitari que ha acabat amb un contacte dins l’àrea però l’àrbitre no l’ha considerat suficient per a senyalar penal. L’Europa ha començat a dominar i en el minut 17, Varona ha començat una pressió, ha acabat robant-li la pilota a la defensa visitant, i convertint l’1 a 0 després de superar el porter per sota de les cames. Poc ha durat l’alegria escapulada, quan en el minut 22, Bruno ha fet una bona jugada dins l’àrea i ha aprofitat la poca contundència dels graciencs per marcar el gol de l’empat. El gol no ha afectat els jugadors de l’Europa que han seguit disposant de les ocasions més clares, Alfons Serra ho ha provat i el porter del Granollers ha tret una mà salvadora, a David Jiménez li han anul·lat un gol després de fer una espectacular tisora, i Joel Jorquera ho ha provat des de fora l’àrea però li ha sortit un xut massa centrat. El Vilassar també ha tingut un parell d’ocasions clares just abans del descans, però amb l’empat a un s’ha arribat a l’equador del partit.

La segona meitat ha començat igual que la primera, de nou una caiguda de Cano que l’àrbitre no ha considerat penal. El partit s’ha travat amb més faltes, però al minut 53, Jordi Cano ha aprofitat una bona assistència d’Alfons Serra per picar la pilota per sobre el porter i fer el 2 a 1. Després del gol, l’Europa ha sabut adormir el partit i Vilajoana ha fet entrar Josa, Martínez i Javi Prats per donar aire a l’equip. En el tram final, Jordi Cano ha tingut alguna aproximació més, i quan semblava que el marcador no es tornaria a moure, el davanter del Vilassar, Cano, ha aconseguit l’empat a dos definitiu a vuit minuts pel final. L’Europa s’ha bolcat a l’atac, i el Vilassar ha tingut una ocasió a la contra que el ‘capi’ Cano ha salvat sota pals, però el marcador no s’ha tornat a moure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *