El Nou Sardenya segueix pendent de les reformes

L’estrena a casa del primer equip de l’Europa va posar en evidència que les reformes pendents al Nou Sardenya per ara van molt lentes. En l’empat a dos contra el Terrassa disputat dissabte a la tarda, una hora poc habitual, es va haver d’encendre la il·luminació de l’estadi, i com ja passava l’any passat, la majoria de focus segueixen fosos. A la part superior de la tribuna en funcionaven set dels dinou que hi ha instal·lats, a la torre del carrer Sardenya en funcionaven cinc dels deu, i a la torre del carrer Pau Alsina, tres dels deu. En total funcionen quinze focus dels trenta-nou que hi ha instal·lats, un 38% de la il·luminació. La temporada passada diversos àrbitres ja van fer constar que la il·luminació de l’estadi era deficitària.

La victòria del juvenil per un a zero de l’endemà va coincidir amb una forta pluja, que va provocar que el camp quedés totalment inundat i dificultés molt el joc per part dels dos equips.

L’estructura, la il·luminació, la ventilació dels vestidors, la megafonia, la seguretat són reformes pendents, des del club informen que els tècnics de l’ajuntament, que al cap i a la fi són els propietaris de la instal·lació, van estar tot el mes de juliol i segueixen aquest mes de setembre fent inspeccions pel camp, però que per ara les úniques intervencions que s’han fet ha estat tapar algunes de les moltes esquerdes que presenta l’estructura.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *