El Govern presenta el programa Steam a l’escola Montseny entre reivindicacions

El conseller d’Educació del Govern, Josep Bargalló, ha presentat aquest dimecres a l’escola Montsenyt el programa Steam d’implantació del sistema combinatiu de matèries com ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques, del qual el centre educatiu en forma part, i s’ha trobat amb la reivindicació de l’associació de famílies en favor de la millora de l’escola pública i contra l’anomenada Llei Aragonès de privatització d’alguns serveis.

Bargalló, que ha anat acompanyat pel conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, i la directora de Societat Digital, Joana Barbany, ha rebut de mans de l’AFA un document de set punts amb reclamacions més concretes com la construcció en el termini previst de l’institut de Vallcarca, la introducció a l’escola de l’educació afectivo-sexual, els recursos per fer el centre més accessible i inclusiu en general per a “necessitats educatives especials i diversitats culturals” i fins i tot un forn elèctric que substitueixi el vell forn de gas per fer els àpats del menjador “més saludables”.

Fonts de pares i veïns també han constatat que la visita oficial ha anat precedida per la intervenció de la brigada de neteja per esborrar pintades com Volem l’Institut Vallcarca o Bargalló menys retallades i més afluixar el taló.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *