L’Independent fa una enquesta per saber l’opinió dels lectors

L’Independent de Gràcia fa una enquesta d’opinió entre els lectors i lectores per saber què en pensen del setmanari i com els agradaria que fos. És una enquesta breu i anònima, amb només tretze preguntes que es poden respondre ràpidament. L’única dada personal que es demana és l’edat de la persona que respon. Per participar-hi només cal fer clic en aquest enllaç, omplir el formulari i, al final, pitjar l’opció “envia”.

Hi haurà temps de respondre l’enquesta fins el pròxim 10 d’octubre, dijous, a les 24 hores. Els resultats que s’obtinguin seran força valuosos per conèixer l’opinió de les persones que segueixen el setmanari habitualment i que s’informen de l’actualitat gracienca a través de l’Independent.

L’enquesta és iniciativa de la nova junta de l’Associació Cultural l’Independent de Gràcia, presidida per Emeteri Frago, i del grup de dinamització que li dona suport, format per una desena de persones relacionades amb l’activisme social i el teixit associatiu del districte. Tant la nova junta com el grup de dinamització es van posar en marxa a partir de l’assemblea general de socis del 8 de maig passat, que es va fer al Centre Artesà Tradicionàrius.

El pròxim mes de gener farà sis anys que es va constituir l’Associació Cultural l’Independent de Gràcia, amb l’objectiu de garantir la continuïtat de l’Independent de Gràcia (fundat l’any 2000) i consolidar-lo com el canal de comunicació de referència dels barris del districte.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-h0Sdr-hZyvTX_ND5HvBuafMBqvvTgT2eL145pT1s–GwwQ/viewform

Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *