Fins sempre Teixint, i hola Reperkutim!

per Josep A. Torralba

No sempre són tot bones notícies a Gràcia. Fa pocs dies ens han avisat de la desaparició de l’entitat Teixint Connexions. Feien una feina extraordinària i imprescindible al Districte. Establien xarxa i comunicació entre les entitats per necessitats i impulsaven molts projectes educatius. Preparava la Festa de la Marató que, darrerament, es feia al carrer Gran i col·laborava a un gran nombre d’activitats d’entitats molt diverses.

Suposo que aquesta idea no tenia el suport suficient de les administracions i això ha acabat esgotant les ganes i els anhels dels seus membres. Crec que és un greu error i em deixa amb el dubte de si qui ens governa té clar les necessitats i les possibilitats que ofereixen moltes entitats, podem dir, amagades.

Però una mala notícia porta sovint una de bona al darrera, i és que dirigiran els seus esforços a un altre projecte fantàstic com és el de Reperkutim: crear grups de batucada inclusius, no només a Gràcia, sinó també a altres districtes. Sembla que aquest sí que té una bona rebuda dels qui manen i la lògica, ha fet que anessin en aquesta direcció. Així que no deixarem de poder col·laborar amb ells.

El que realment em preocupa és qui ocuparà el lloc que han deixat i farà la feina que ells feien. M’agradaria que molts de vosaltres us féssiu la mateixa reflexió i que em poguéssiu explicar la possible solució. A molts us semblarà insignificant o mínima la seva feina, però es notarà molt que no hi són. Jo tinc una que em balla pel cap, però això serà en una nova columna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *