Condemna de les detencions i de l’intent de vincle CDR-terrorisme

El ple del districte ha aprovat aquest dimecres en una declaració institucional “l’equiparació entre independentisme i terrorisme” que s’ha fet en les últimes setmanes a nivell mediàtic i judicial i “la campanya de criminalització” contra el sobiranisme, a més de rebutjar la violència i l’operació policial contra els set membres dels Comitès de Defensa de la República detinguts en els últims dies.

1 thought on “Condemna de les detencions i de l’intent de vincle CDR-terrorisme

  1. On era la Guàrdia Civil el 17-A?. No tenien ni idea de la preparació de l’atemptat de Barcelona (o això és el que deien), i ara són els mes eficients en capturar uns nois que preparaven uns petards, acusant-los d’assessins terroristes. Quina farsa tan patètica!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *