Un matí per a la història (0-7)

El Camp de Futbol de l’Energia de Sants ha viscut un partit històric per l’Europa, que ha aconseguit una victòria per 0 a 7, el triomf més ampli de la història del club a domicili.

Partit rodó dels escapulats, domini de principi a fi, abans del minut 5, Martínez ha rematat al travesser malgrat que l’ocasió estava invalidada per fora de joc. David Jiménez, Pastells i Cano també han tingut l’oportunitat d’estrenar el marcador, però no ha estat fins al minut 40, que Varona entrant en cursa ha aprofitat una assistència d’Alberto per marcar el 0 a 1. El gol ha deixat tocat el Sants i l’Europa ho ha aprofitat per marcar un altre gol abans del descans, obra de David Jiménez després d’un penal provocat per Jordi Cano.

Els vint primers minuts de la segona meitat han estat per treure’s el barret i els de Vilajoana han marcat quatre gols més. Varona ha marcat el segon gol en el seu compte particular, el tercer de l’Europa després d’un xut creuat des de l’alçada del punt de penal. Martínez ha marcat el quart després d’una assistència de David Jiménez, el cinquè ha estat obra de Jordi Cano a porta buida i el sisè de l’Europa, el quart en aquests vint minuts l’ha marcat Kilian, que acabava d’entrar al terreny de joc, al culminar un contraatac escapulat. Els últims minuts han baixat de ritme, però en el minut 89, Martínez ha fet el setè de l’Europa aprofitant una assistència de David Jiménez. El setè gol ha significat la major golejada de la història de l’Europa a domicili, superant l’1-7 contra la Grama la temporada 13/14 i contra l’Horta la temporada 57/58.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *