“No recordo res”, diu al judici la noia que va llençar el bebé pel celobert

La noia que va llençar el seu bebé pel celobert el passat 12 de juny de 2018 en un bloc de pisos del carrer Roger de Flor, entre Còrsega i Rosselló, ha assegurat aquesta setmana en el judici en què se l’acusa d’assassinat que “no recorda res”. En tot cas, l’acusada ha assumit l’autoria dels fets. Els Mossos d’Esquadra van detenir la noia, de 18 anys, quan van anar al lloc dels fets cap a les deu del matí alertats per una veïna de l’immoble i van trobar ja l’infant sense vida. La nena encara portava el cordó umbilical quan algú va llançar-la pel celobert i la veïna es va pensar en un primer moment que era una nina. L’acusada ha passat els últims 18 mesos en presó preventiva.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *