Un Europa històric i en bona dinàmica rep el Santfeliuenc

L’Europa ha alçat el vol i de quina manera. Després d’un mal inici de temporada on l’equip va estar cinc jornades sense guanyar, dos empats i tres derrotes, les últimes dues setmanes, el conjunt de Vilajoana ha encadenat dues victòries, més concretament dues golejades, la primera un 4 a 0 contra el Cerdanyola, i la setmana passada un 0 a 7 contra el Sants, que va suposar la major golejada fora de casa de tota la història en partit oficial, superant l’1 a 7 aconseguit al camp de la Gramenet la temporada 2013/2014 i un altre 1 a 7 al camp de l’Horta la temporada 1957/1958.

Onze gols a favor i cap en contra en els últims dos partits, poques pegues se li poden posar als últims 180 minuts jugats pels escapulats, que d’una banda han recuperat la solidesa defensiva que havia fallat en les primeres jornades, i per altra, el trident de davant format per David Jiménez, Jordi Martínez i Jordi Cano han mostrat tota la seva pólvora. Tant el pitxitxi de la temporada passada, Martínez, com l’extrem, Jiménez, un dels jugadors destacats fa dues temporades, van estrenar el seu caseller de gols el passat cap de setmana, Cano segueix fent una exhibició de velocitat en cada partit i s’ha convertit en el tercer màxim golejador de la lliga amb quatre gols. No es pot passar per alt en l’aspecte golejador les arribades des de segona línia del migcampista, Ignasi Varona, que ha marcat tres gols en aquests dos partits.La golejada contra el Cerdanyola també va servir per l’estrena golejadora d’una de les noves cares d’aquesta temporada, l’extrem, Kilian, que va fer el 0 a 6 després de culminar un contraatac.

El rival d’aquest diumenge porta una ratxa inversa a la dels graciencs. Els del Baix Llobregat van començar molt bé la temporada guanyant els dos primers partits de la lliga, però ara encadenen un mes, cinc partits sense conèixer la victòria, dos empats i tres derrotes. La temporada passada, l’Europa va ser capaç de treure els sis punts possibles contra el Santfeliuenc, 0 a 3 i 1 a 0.

El Femení A també encadena dues victòries. L’equip de Fran Güells també ha passat pàgina de les dues primeres jornades i ha aconseguit dos triomfs consecutius, contra el Balears (2-3), i el Son Sardina (3-1). En la cinquena jornada les escapulades visiten el camp del Pallejà que suma un punt menys que les escapulades a la lliga. Els dos primers classificats són l’Espanyol B i el Sant Gabriel, els dos botxins de les escapulades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *