El motor de Gràcia

Els amants del motor no es poden perdre el canal de Youtube, Somos de Motor, creat per l’Alejandro Julian, veí de Gràcia i un apassionat del món de l’automòbil pràcticament des que va néixer: “sempre he tingut passió pels cotxes, de petit agafava una tapa d’olla i feia veure que conduïa, i després vaig col·leccionar molts cotxes petits, fins que vaig poder conduir i des de llavors no he parat”, explica el creador del portal. Somos de Motor neix quan l’Alejandro busca per internet informació sobre un Mercedes E230 “W124” que portava pel cap comprar-se, i veure que tota la informació que trobava estava en altres idiomes, llavors és quan decideix obrir un portal de motor i apropar a la gent informació del món del motor de tota mena, sobre cotxes clàssics, esportius, sobre trobades de motor que es fan arreu de Catalunya, i molts altres temes més, en total 85 vídeos variats pels amants de les quatre rodes.

L’Alejandro s’està obrint camí de mica en mica en aquest món, el canal ja compta amb més de 1.300 subscriptors i pràcticament 250.000 visualitzacions. Amb un Iphone a la mà, un parell d’utensilis que s’ha comprat, hores i hores d’edició i una creativitat innata, l’Alejandro crea els seus vídeos des de fa dos anys, i cada vegada es troba més que el conviden a exposicions, carreres o ral·lis perquè faci un dels seus vídeos pel canal. A banda del canal de Youtube, Somos de Motor també té pàgina de Facebook i Instagram, amb l’objectiu de crear la xarxa més gran possible i de mica en mica ho està aconseguint. Sense anar més lluny, fa un any l’Alejandro va voler fer una trobada i es va endur una sorpresa important: “Vaig convocar per les xarxes una quedada a Montjuïc, però no tenia masses expectatives de què passaria, i vaig al·lucinar quan vaig veure unes mil persones, em va agafar tant per sorpresa que vaig haver de trucar a la Guàrdia Urbana per avisar-los”, explica l’Alejandro.

Amb vocació de periodista, l’Alejandro passeja pels carrers de Gràcia, observa els cotxes dels veïns, fins i tot n’ha fet algun reportatge pel canal i els propietaris n’han quedat molt contents. Somos el Motor no és el seu únic canal, també en té un altre, dedicat a Gràcia que porta per nom Gràcia i Més, i malgrat que reconeix que no dóna l’abast i que li agradaria poder dedicar-li més temps, s’hi poden trobar reportatges sobre la Festa Major, la Biblioteca Vila de Gràcia o l’Escola Nou Patufet, “és un projecte que tinc una mica aturat perquè no tinc temps per a tot, però m’agradaria que d’alguna manera Gràcia tingués una televisió pròpia”, conclou l’Alejandro.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *