Un bon viatge, un mal calendari

per Albert Vilardaga

Obrir el Twitter com cada matí i veure que un dels gurús de l’NBA, Antoni Daimiel contesta a un dels seus seguidors que segurament els dos pitjors equips aquesta temporada a la lliga nordamericana de bàsquet seran els Charlotte Hornets i els Cleveland Cavaliers. Doncs sí, a poc més d’un mes de marxar a Nova York, ja amb les entrades comprades, ens hem assegurat anar a veure dos partits, un d’ells al mític Madison Square Garden, on juguen els New York Knicks i l’altre al modern Barclays Center, on juguen els Brooklyn Nets. Endevineu els rivals que tindran els equips de Nova York? Efectivament, els Hornets i els Cavaliers, i això sense comptar que els Knicks podrien ser el tercer pitjor equip molt tranquil·lament. En fi, el calendari ho ha volgut així, però aquest fet no ens treu gens la il·lusió de fer aquest viatge, al contrari, això ha fet que ens plantegem anar fins a Filadèlfia a veure els Sixers, però ja ho veurem. 

A hores d’ara tinc aquella sensació que encara queda molt de temps per preparar les coses, però al mateix temps sé que el temps passarà volant. Aquí anem amb pantalons curts i màniga curta, i tothom ens diu que ja podem anar ben abrigats que allà a l’hivern fa molt fred. Si fem cas a tot el que ens han dit, tenim una llista de llocs que no ens podem perdre que necessitaríem un mes, i en el fons sabem que anirem una mica sobre la marxa, perquè ja ens agrada així. Veurem com anirà, estic convençut que bé, i en qualsevol cas tocarà esborrar de la llista de coses pendents a fer a la vida: Anar a veure un partit de l’NBA. Feina feta.•

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *