Cedits els terrenys per fer l’IES Vallcarca

Els terrenys on s’ha d’aixecar el futur institut Vallcarca, els jardins Comas i Llaberia, ja són de la Generalitat, després que la comissió d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament hagi completat aquest dilluns el tràmit necessari per cedir gratuïtament l’espai. Amb els vots de BCN En Comú, PSC, PP i C’s -la resta de grups s’han absentat de la sessió per la situació política-, l’Ajuntament ha aprovat el dret de superfície gratuït per un període de 75 anys, a més d’una servitud de pas per evitar la interrupció de l’accés al metro entre l’avinguda Vallcarca i el carrer del Baró de la Barre.

L’institut Vallcarca en l’espai dels jardins Comas i Llaberia, després del maldecap general que va suposar descobrir a inici del passat mandat que el solar d’Anna Piferrer quedava invalidat per una sentència del Tribunal Suprem, obrirà portes el curs escolar 2022-2023, sense descartar cap possibilitat d’avançament de l’arrencada de les classes algun curs abans aprofitant les instal·lacions veïnes de l’escola Pare Poveda. Aquesta és la data a la qual es van comprometre el març passat el Govern i l’Ajuntament en una reunió al més alt nivell de representativitat tècnica amb la coordinadora d’AMPA de Gràcia, que hi van assistir amb representants de les escoles de la zona (Sagarra, Poveda, Farigola i Montseny). La coordinadora està ara a l’espera del calendari d’execució d’obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *