L’Europa vol continuar invicte al Nou Sardenya

L’Europa ha vist tallada la seva ratxa de victòries i golejades en la darrera jornada després que l’Horta aconseguís el gol de l’empat en el temps afegit, a la sortida d’un córner. Malgrat deixar de sumar dos punts a última hora, els escapulats han aconseguit sumar deu punts dels últims dotze disputats, i aquesta jornada els graciencs reben la visita del Castelldefels al Nou Sardenya, on els de Vilajoana encara no coneixen la derrota. A casa, l’Europa va començar la temporada amb dos empats, i els dos últims partits han estat dues golejades per 4 a 0 contra el Cerdanyola i el Santfeliuenc.

Un dels jugadors més en forma de l’Europa i de tota la lliga és Jordi Cano. L’extrem escapulat va marcar contra l’Horta un xut espectacular amb la cama esquerra des de fora l’àrea que es va treure les teranyines de la porteria local defensada per Yamandú. Va ser la quarta jornada consecutiva en què Jordi Cano veu porteria, ja suma sis gols i s’ha convertit en el màxim golejador de la lliga, juntament amb Marc Medina (Perelada) i Manuel Expósito (L’Hospitalet).

La temporada passada, l’Europa va disputar 20 partits de lliga al Nou Sardenya, en els quals va aconseguir vuit victòries, set empats i va perdre cinc partits. Va sumar 31 punts dels 60 que es van disputar a casa i l’objectiu serà millorar aquests registres per seguir lluitant per les posicions de playoff, que després de nou jornades limita el Terrassa amb quatre punts més que l’Europa.

El rival d’aquesta jornada, el Castelldefels, sembla un rival propici a priori per tornar a sumar els tres punts. L’equip que entrena Miki Carrillo porta quatre jornades sense guanyar, ha aconseguit un empat i tres derrotes, i lluny del seu estadi encara no ha aconseguit la victòria. El principal perill de l’equip del Baix Llobregat seran els gols de David Silva (4), i el principal punt dèbil són els gols encaixats (14), un registre que els situa entre els pitjors de la lliga. Només l’Igualada i el Sants, que són els dos últims classificats, han encaixat més gols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *