Objectiu blau: 3d9f sense caldo

per Josep A. Torralba

Aquest diumenge, els Castellers de la Vila de Gràcia tanquen la temporada amb la seva Diada a la plaça de la Vila. Realment es podria dir que no ha estat un any per llençar coets, sinó més aviat per fer un anàlisi conscient i veure què li està passant a la nostra colla.

Aquesta columna no seria el moment d’exposar les raons que jo penso o crec que poden ser. Ha de servir per motivar i aixecar els ànims de tothom. Hem de deixar en un segon pla tots els mals rotllos, diferències, crítiques, situacions diverses… La Colla està per damunt de tot. Per tant, no hem de dubtar en anar tots aquest diumenge a ajudar i a donar suport i fer que el final d’any sigui com es mereix el nom que porten a l’escut.

Segurament s’intentarà fer un dels castells top, el Tres de Nou amb Folre que, no fa pas gaire temps, es feia com si semblés senzill, però com molts sabeu, no ho és pas. Per poder fer-ho, seran necessàries totes les mans possibles per fer pinya i força, amb samarreta blava o, sincerament, del color que sigui, però l’important és ser allà i poder-lo tirar amunt.

Que quedi clar que, si es pogués descarregar, no pot tapar allò que deia al començament, però sí que faria que remuntés els ànims dels esforçats que cada dos per tres van a assajar i començaria una nova temporada amb una altra visió i amb la possibilita d’un altre desembarcament de la marea blava el diumenge del concurs de Tarragona.

Per tant, tots a Plaça el diumenge a les 12h, que sens dubte podreu ser partícips d’un nou 3d9f.

Pit i amunt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *