La campanya de plantació suma 95 arbres

La campanya de plantació de nous arbres ha arrencat a Gràcia amb un llistat total de 95 exemplars nous que prioritza eixos secundaris particularment castigats com Larrard -via principal d’arribada al Park Güell-, Encarnació -en el tram a tocar de Pi i Margall-, també petits carrers com Grassot, Llorer o Maspons i zones costerudes com el carrer Cardedeu. Només aquestes sis vies sumaran un terç dels nous exemplars que Parcs i Jardins plantarà en les pròximes setmanes amb exemplars que van des de les acàcies fins a les troanes o les pruneres. Tots aquests carrers guanyaran entre quatre i set arbres nous. Per barris, els més afortunats, amb una trentena llarga d’exemplars cadascun, seran Vila de Gràcia i Camp d’en Grassot.

A la vista de la llista, a la qual ha tingut accés aquest setmanari, la campanya de plantació s’ha distribuït en tot cas de manera més o menys repartida: hi haurà un nou auró negre al passatge Mercedes, aurons rojos a la plaça Comín o al carrer Esteve Terrades, lledoners al carrer Sardenya (entre Indústria i Pare Claret), eugènies a Breton de los Herreros -a tocar de Fontana- i freixes a Castellterçol -de nou cap a la muntanya.
Pel que fa als grans eixos del nucli històric, el carrer més beneficiat és Torrent de l’Olla amb cinc exemplars distribuits en dos trams: dues prumeres al sud i tres hibiscus sirians al nord, tocant ja a Lesseps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *