Decathlon multiplica espai amb el trasllat a l’antic local de Miró al carrer Gran

L’eix comercial de Gran de Gràcia segueix registrant moviments d’obertures i tancaments de negocis amb la tendència dels últims anys a favor de les grans cadenes, que assumeixen sobretot els locals grans que queden lliures. El tancament de Miró a finals de febrer ja té nous inquilins, la cadena Decathlon, que traslladarà la botiga que té des de fa tres anys al número 108, fins al número 54, i quintuplicarà de cop el número de metres quadrats: dels 200 de la que es va convertir en primera roba de la cadena a Catalunya als 1.000 on s’hi vendrà ja de tot.

La concreció de l’operació només es pot veure parcialment aquests dies, amb un rètol de Decathlon i el 25 de novembre com a data d’obertura al nou espai, mentre que Decathlon City segueix la seva activitat normal. Tècnicament, doncs, la cadena de material esportiu perdrà en qüestió d’un mes una de les seves botigues City (fins al 2016 Lot of Colors i amb presència fora de Catalunya) i guanyarà una botiga nova amb el nom genèric.

Sectorialment, el de Decathlon no és l’únic moviment en aquesta zona del carrer Gran, ja que Dir Gràcia acaba d’obrir la setmana passada a Lluís Antúnez un annex del servei de fitness enfocat a públic amb entrenador personal, siguin o no clients del club. L’espai,al número 3 del carrer, ocupa el local del restaurant Specchio Magico, que va ser punt de trobada de famosos, des del Conde de Godó -que hi tenia un plat d’espaguetis al seu nom- o la Duquesa de Alba i on hi feien cimeres Sandro Rosell i Joan Laporta.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *