ERC i JxCAT programen actes al CAT en el marc de la minicampanya electoral del 10-N

La campanya de les eleccions generals del 10-N arrenca aquesta matinada de dijous a divendres amb un perfil baix i retallat a una setmana per part dels partits polítics, que a Gràcia, no obstant això, significarà l’organització almenys de dos actes electorals, un d’ERC i un altre de Junts x Catalunya, amb l’escenari comú del Centre Artesà Tradicionàrius.

Els republicans, que en les últimes eleccions a les Corts espanyoles van obtenir la victòria per primer cop en aquest tipus de comicis al districte, han programat el seu míting local el dijous 7 de novembre amb Ernest Maragall, Ana Surra i Pilar Vallugera com a intervencions principals. JxCat, de fet, utilitzarà el mateix espai aquest dijous 31 a les 19 hores abans que comenci oficialment la campanya en un acte amb Laura Borràs.

Gràcia En Comú també es planteja organitzar un acte de campanya a peu de carrer, a la plaça del Diamant o a plaça de la Vila, que té reservades, per a la setmana que ve. Però l’únic que es va assegurar en l’assemblea de precampanya d’aquest dimecres és la presència a través de parades i una assemblea oberta a l’Espai Maria Salvo.

La resta de formacions polítiques no tenen actes en previsió i també limitaran l’activitat local a diferents parades al carrer. El PSC, per exemple, té ja localitzacions definides a la plaça de la Virreina i al passeig de Sant Joan, a més de la plaça Salvador Allende, al barri del Coll, al límit amb el Carmel. Ciutadans, finalment, no ha volgut concretar ni les ubicacions per la possibilitat de patir “agressions a les carpes”, segons apunta el seu portaveu, Jordi Bea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *