L’Assemblea de socis decideix prohibir fumar al Nou Sardenya

L’Europa ha celebrat aquest dimarts l’Assemblea General Ordinària de socis a El Centre, per tal de fer balanç de l’exercici de la temporada 2018/2019 i presentar els números i pressupostos de l’actual temporada que ja es troba en marxa. L’Assemblea va ser plàcida, va ser una de les més curtes dels últims anys, es van anar aprovant tots els punts de l’ordre del dia sense dificultats, i poc abans de les nou de la nit, el president, Víctor Martínez, va prendre la paraula per sotmetre a votació dels socis la possibilitat de declarar el Nou Sardenya un espai lliure de fum. Primer, amb 12 vots a favor, 6 en contra i una abstenció es va decidir votar aquest punt, i la votació definitiva per prohibir fumar a l’estadi, es va aprovar per 21 vots a favor, 6 en contra i 5 abstencions.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *