El Park Güell, premiat com a millor iniciativa de gestió turística al World Travel Market

L’Ajuntament de Barcelona ha rebut el premi World Responsible Tourism Awards a la millor iniciativa de gestió turística pel projecte de regulació de visitants del Park Güell. Els guardons s’atorguen en el marc del certamen anual internacional del sector, el World Travel Market, i reconeixen pràctiques i iniciatives en la gestió turística que poden servir com a referència i són replicables a altres ciutats del món en l’àmbit de la indústria turística i de viatges.

Els regidors de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, i el del Districte de Gràcia, Eloi Badia, han recollit el guardó de mans dels responsables de World Travel Market.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *