Món Àfrica 2019: des de la música electrònica a l’èxit de Chimamanda

La biblioteca Vila de Gràcia acull tot el mes de novembre, des d’aquest dilluns 4 fins al 30, el cicle Món Àfrica 2019, on es repassen les noves tendències en literatura, música i cooperació internacional. Arrencant amb una exposició dedicada a les dones cineastes africanes, a càrrec de Raúl Ruiz Serna, historiador en cinema i col·laborador de l’Ateneu Roig, el cicle seguirà el dijous 14 amb una audició comentada de músiques electròniques com el Gqom o l’Afro House i el dimarts 19 s’abordarà la nova literatura que lidera l’escriptora nigeriana Chimamanda Ngozi Adichie i que ja ha esdevingut tot un fenomen entre els més joves. La resta de sessions estaran centrades en el nou cooperativisme (21 de novembre), el cinema i els contes aficans en família (30 de novembre) i els curtmetratges infantils (30 de novembre).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *