XV Fòrum contra violències de gènere

per Conxa Garcia

El 7,8 i 9 de novembre es celebra el XV Fòrum a l’Espai Francesca Bonnemaison, amb participació gracienca, com des dels inicis. Enguany: Ass. Dones no Estàndard, ABD i el Laboratori Escènic #Metoo. El Fòrum celebra 15 anys de dedicació i lluita, d’avenços, de constància per eradicar les violències de gènere i, com diuen des de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere, impulsora del Fòrum, juntes projectarem quinze anys més de nous reptes. Encara recordo la nostra anada al primer Fòrum duent el material amb el tècnic de Ràdio Gràcia, en una moto petita, per organitzar el 1er. Taller de Ràdio per adolescents des d’Ones de Dones. El vam fer durant 10 anys. Des que la Plataforma i les entitats que la conformen vam començar a organitzar aquest esdeveniment anual, que convoca entitats, professionals, investigadores, activistes i persones interessades a reflexionar sobre els diferents aspectes que conformen la violència de gènere, per buscar estratègies conjuntes per fer-hi front, ara volem compartir els avenços aconseguits i els reptes que ens queden. Perquè juntes hem fet història i entre totes farem possible un futur feminista. Vinga! Anem-hi! JUNTES.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *