La Diabòlica omple els carrers per celebrar la vuitena diada

per la Diabòlica de Gràcia

Un any més, la Diabòlica de Gràcia omplirem els carrers i places de la Vila per celebrar la nostra VIII diada. Amb les carrutxes carregades i el so imponent dels nostres tabals, el 16 de novembre farem tremolar la plaça Virreina per donar-vos la benvinguda a l’infern.

Sent fidels a la dita “a qui matina, Llucifer l’ajuda” començarem ben d’hora ben d’hora. A partir de les 11h cal que tots els infants del veïnat estiguin preparats per convertir-se en petits diables i diablesses. Durant el matí hi haurà activitats infantils de tota mena a la plaça: comptarem amb un taller de percussió perquè els més petits i petites puguin demostrar el que saben fer amb un parell de baquetes; hi haurà pintures per pintar-se la cara i, fins i tot, podran emprovar-se els tratges per convertir-se en diables i diablesses. A la diada Diabòlica totes hi tenim cabuda!

Mentre tot això passa, omplirem el barri de groc i blau fent un petit cercavila que ens guiarà fins a la barra on servirem vermut del més bo!

Després d’un matí ben intens, caldrà omplir bé les panxes per preparar-nos per un vespre de foc i percussió. A partir de les 14h, les brases de l’infern cremaran per cuinar-nos una fideuà (amb opció vegana) d’allò més bona. Dinarem plegades a la plaça Virreina, compartint una estona amb el veïnat i tothom que vulgui acostar-s’hi.

A Diabòlica, tot i que a vegades fem la migdiada (no us enganyarem), preferim fer la digestió ballant en una macrotabalada! A les 18h, el so dels tabals, tant de les colles convidades d’arreu de l’infern com de la Diabòlica, se sentirà des de Camp d’en Grassot fins al parc de la Creueta del Coll. La nostra música anunciarà que els i les diables estem a punt per donar la benvinguda al Llucifer i la Diablessa. No us despisteu, però, i a les 19h estigueu preparades a plaça Virreina perquè tindrem l’oportunitat de viure en directe l’emblemàtic Ball de Faixes amb la Colla de Sant Martí de Tous.I no marxeu que encara hi haurà més! A les 19:30h començarà l’espectacle…La plaça Virreina canviarà de color i apareixeran els i les diables vestides de gala per ensenyar al barri què se sent quan baixem a l’infern. Millor que a Brodway, us esperem a l’espectacle de la VIII Diada.

Un cop haguem demostrat del que som capaces, a les 20h començarem el correfoc. Aquell moment màgic en el que el foc i la percussió s’imposen als carrers, ens puja l’adrenalina i el còctel d’emocions és més explosiu que la pólvora.

I la cosa no s’acaba aquí, la metxa dels diables i les diablesses és inesgotable. A partir de les 22h, gaudirem d’una festassa a plaça Virreina, amb dos PD’s que ens faran moure l’esquelet fins que Llucifer ens ho permeti.

Durant tota la jornada gaudirem d’una barra a preus populars i d’altres sorpreses que, si voleu descobrir-les, haureu de venir a la VIII Diada de la Diabòlica de Gràcia.

Així doncs, a què esperes per marcar-te el dia a l’agenda? El 16 de novembre la Diabòlica de Gràcia estem de celebració i tu no hi pots faltar!

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *