SafaMarató, una festa esportiva per recollir fons per a la Marató de TV3

El Claror Sardenya i els seus veïns de l’Escola Sagrada Família han decidit unir forces i organitzar aquest diumenge la SafaMarató, una festa esportiva que servirà per recollir fons per a la Marató de TV3, que aquest any va dedicada a la investigació de les malalties minoritàries. La festa començarà a partir de les 11 del matí al pati exterior del Claror Sardenya, i hi haurà activitats per a tots els gustos: màster de zumba, torneig de 3×3 de bàsquet, tallers, i música en directe. També hi haurà begudes i aperitius per no passar ni set ni gana durant la jornada esportiva. El preu de l’entrada solidària serà de cinc euros que es destinaran per primera vegada en benefici de La Marató.

D’altra banda, els primers equips de la secció de bàsquet de l’entitat estan fent una gran temporada. El primer equip masculí, que entrena Ramon Grau, va començar perdent els dos primers partits de la temporada, però després ha aconseguit encadenar cinc victòries consecutives, l’última contra l’IPSI per 81 a 101, i s’ha situat segon a la classificació, només per darrere la secció de bàsquet de l’Espanyol.

El primer equip femení ha patit canvis en les últimes setmanes, el tècnic que va començar la temporada, Josep Alemany, va renunciar al càrrec després d’encaixar la primera derrota a finals d’octubre en un partit a casa contra el Tordera, però l’equip ha fet un pas endavant, i de la mà del tècnic ajudant, Josep Ros, i ajudat pel coordinador de la secció, Bernat Devant, han aconseguit sumar dues victòries més, que sumades a les aconseguides anteriorment les situen amb un balanç de sis victòries i només una derrotes i estan empatades al capdavant de la lliga amb el Joventut Les Corts, el Joventut de Badalona i el Tordera.

Dissabte, a partir de les quatre de la tarda, el club començarà l’onzena presentació oficial dels equips. Els 20 equips desfilaran un a un pel pavelló del carrer Sardenya i tot plegat servirà com a prèvia del partit del primer equip masculí que jugarà a les sis de la tarda contra el SESE, un rival de la zona baixa.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *