La caníbal i Sendak s’instal·len a la Sedeta per la segona edició de ‘La panxa del bou’

La panxa del bou, la festa dels contes que va néixer fa just un any a causa de la “bona onda” entre les llibreries veïnes La caníbal i Sendak, repeteix experiència després de la bona acollida que va tenir l’estrena. Enguany les organitzadores ja han programat la jornada per aquest diumenge 17 de novembre directament a la Sedeta, després d’haver patit “el diluvi” de l’any passat que les va obligar a “fugir” del Passeig de Sant Joan (a la Font de la Caputxeta, l’ubicació original) per “refugiar-se” al porxo de l’equipament gracienc. “Creiem que a la Sedeta podrem fer les activitats amb més comoditat, tenim la sala d’actes i també el pati, on es faran tallers i el vermut i l’actuació de fi de festa”, explica Clara Grífol, una de les llibreteres de La caníbal.

La programació d’aquesta festa dels contes i la narració oral inclou des de contacontes i tallers creatius a espectacles familiars, una instal·lació artística participativa o un photocall. A l’auditori, i de la mà de diferents editorials, hi ha programats contacontes per a infants (un d’ells amb interpretació en llengua de signes) que acabarà amb una versió cabaretesca de Medea per a tots els públics, a càrrec de Pantomima (Antoni Hervàs i Eurípides). “L’any passat hi havia moltíssimes famílies, així que enguany hem intentat incloure propostes per a tothom”, afegeix la llibretera. I precisament també és per a adults el taller d’iniciació a la llengua de signes que oferirà Cerecusor, el Centre Recreatiu Cultural de Persones Sordes, amb seu a Gràcia; també en faran un per a infants. Comanegra i Blackie Books s’encarregaran de dos tallers més.

Pel que fa als nous suports i col·laboracions, enguany s’hi suma El Culturista i Sandra Partera amb un taller familiar d’escenografia creativa (d’11 a 13 a la plaça de la Sedeta). Igual que l’any passat, les llibreteres organitzadores instal·laran una parada de llibres, també hi haurà barra de bar a càrrec de Ramona i una ludoteca per a infants de 0 a 3 anys, amb els jocs i joguines de fusta, artesans i km0 de Me&Mine.

La prèvia. La caníbal i Sendak han organitzat activitats a les llibreries per reforçar els continguts de la jornada, com com ara la xerrada d’aquest dijous a càrrec de Elodie Bourgeois, editora de la centenària editoral Joventut, Noemí Villamuza, il·lustradora, i Piu Martínez, especialista en àlbum il·lustrat.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *