Mare de Deu de la Salut treu un carril per alentir la velocitat dels vehicles

La mobilitat local a la Salut i a Camp d’en Grassot registrarà petites modificacions en dos punts concrets que han generat queixes, concretament, dels veïns del carrer Mare de Déu de la Salut, i de l’escola Sagrada Família, al carrer Sardenya. Els primers, molt actius en la denúncia a Twitter dels dos carrils on els vehicles agafen velocitat per sobre de Mare de Déu de Montserrat/Travessera de Dalt (fins a 85 km/h, segons el radar pedagògic instal·lat el 2018), han arrencat el compromís del Districte per reduir un carril i redissenyar la calçada per obligar els vehicles a fer una ziga-zaga alentidora. L’espai guanyat servirà per pintar sobretot places per a motos però també per a àrea verda i ambulàncies, cosa que endreçarà i atenuarà una de les principals queixes del barri: l’aparcament inadequat en vorera. Els segons, a Sardenya, han aconseguit que el Districte faci marxa enrere en el trasllat a la banda Besòs del carril de serveis, i la seva substitució per unes baranes, que posava en cert risc la sortida de l’escola. En l’anterior mandat el carril de serveis es va canviar a Besòs per protegir el nou carril bici. La queixa de la comunitat educativa ha fet rectificar aquesta decisió a Mobilitat, de manera que el carril de serveis tornarà a la banda Llobregat, on hi ha l’escola, i el carril bici es protegirà amb pilones pneumàtiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *