L’Univers vol peatonalitzar Bailèn

El debat sobre la qualitat de l’aire, amb la publicació del rànquing d’escoles amb un entorn més contaminat, ha disparat les alarmes de l’Associació de Famílies de l’Univers, perquè el centre se situa a la franja alta d’escoles més contaminades, i la primera proposta ja ha estat tramesa per carta al regidor de Gràcia, Eloi Badia: la pacificació del tram de Bailèn entre Travessera de Gràcia i Pare Claret. Al document, l’AFA és conscient que la reordenació d’aquest entorn està vinculat al projecte de superilles, però alhora recorda que el Districte no ha anat més enllà de endarrerir la pacificació fins que marxi el mercat provisional de l’Abaceria del passeig de Sant Joan. La carta també posa sobre la taula altres problemes de l’entorn de l’escola que s’han debatut en els últims mesos, com una millora de l’àrea de jocs de la plaça John Lennon i la problemàtica de trànsit de pas que hi ha a Quevedo, amb un famós by-pass utilitzat per les motos per evitar els semàfors de Torrent de l’Olla i Travessera de Gràcia

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *