Quant duraran?

per Albert Vilardaga

El passat 8 de novembre l’Europa anunciava a la seva pàgina web que s’havien substituït les llums de l’estadi que no funcionaven per llums noves, de tal manera que es va recuperar temporalment el 90% de l’enllumenat del Nou Sardenya. Una solució temporal, per no dir matussera, ja que el camp reclama urgentment un canvi del tot el sistema d’enllumenat, i adequar-lo per a una il·luminació LED per aconseguir un estalvi energètic i econòmic, tal com s’ha fet en altres camps de Barcelona. La instal·lació segueix sent la original, la de l’any 1995, el pas dels anys l’ha deixat molt malmesa, i això ha fet que pràcticament quan els operaris abandonaven el camp després de col·locar les noves llums, algunes d’elles es tornessin a fondre. Quant duraran? Alguns assistents habituals al Nou Sardenya pronostiquen que abans que s’acabi l’any estarem igual o pitjor que com estàvem abans, és a dir, que la solució no hauria durat ni dos mesos.

Per no parlar de l’estat de la gespa que cada dia que passa és pitjor i ja es comença pràcticament a intuir el ciment. No és un tema estètic o de comoditat, és un tema de la salut de tots els jugadors, des del primer equip masculí o femení fins als nens i nenes de l’escola. Quan es posarà fil a l’agulla en aquest tema? Cal esperar que algú es faci mal de veritat per després córrer?

L’estadi és municipal, i pel que sembla no hi ha diners i fa masses anys que no n’hi ha hagut o si més no que no s’han volgut destinar a cuidar aquesta instal·lació, esperarem (a les fosques) que arribi aviat el dia.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *