L’Ateneu Llibertari acull la 9a edició del festival internacional de cine Nunes

L’Ateneu Llibertari de Gràcia segueix amplificant el seu vessant cultural per estendre al gran públic els referents de l’anarquisme i en aquest sentit la setmana que ve acollirà la novena edició del festival internacional de cine Nunes, el certamen en homenatge al director de cinema portuguès José Maria Nunes que en anteriors edicions s’havia celebrat amb fort ressò als cines Girona i darrerament a la Cinetika de Sant Andreu.

Entre dimarts 10 i dissabte 14, el festival projectarà sis pel·lícules, entre les quals destaca Jump (2019), de Liberto Rabal o la coproducció israelianojaponesa Call for dreams (2019) de Ran Slavin. la inauguració es farà dimarts a les 19 hores amb un balanç dels organitzadors de les anteriors edicions i la clausura -i lliurament de premis- es farà dissabte també a les 19 hores. Tot a la seu de l’Ateneu Llibertari, al carrer Alzina 5.

Paral·lelament, en clau de cinema polític, l’Ateneu també s’afegirà a les celebracions dels 25 anys del rodatge de Tierra y Libertad, de Ken Loach, amb una projecció especial aquest diumenge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *