El Centre

per Conxa Garcia

El Centre Moral de Gràcia ha endegat una nova etapa tot aprofitant el seu 150è aniversari i vol treballar per donar més visibilitat a les dones del barri i de la resta del país. Ja portaven un temps intentant treballar-hi tot fent-hi esporàdicament alguna trobada o exposició, però ara, amb la Josefina Altés i Campà com a responsable de la Vocalia d’igualtat de gènere d’El Centre volen donar-li continuïtat i, per començar, han iniciat una activitat amb la finalitat de donar a conèixer la importància de les dones al llarg de la història. Amb la col·laboració de Mercè Baró Puig, una mestra jubilada i veina del barri, posen en marxa aquestes xerrades mensuals: Dones que fan història. Ja van començar el passat 11 de novembre tot parlant de la Teresa Pàmies (en el centenari del seu naixement). La propera serà el dilluns 16 de desembre, sobre la Francesca Bonnemaison. Esteu atentes a les següents xerrades, que s’anunciaran, tot oferint-ne un petit tast, al programa Ones de Dones de Ràdio Gràcia. Penso que estaria bé que, aquesta i també la resta de les moltes entitats gracienques que tenim posessin fil a l’agulla i reivindiquessin les dones de les seves pròpies entitats, segur que descobririen un munt de dones valuoses que mostrar a les seves associades i a la resta del seu veïnat.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *