El CN Catalunya torna a classificar-se per la Copa sis anys després

Setmana gran al CN Catalunya amb la classificació del primer equip masculí per disputar la 33a edició de la Copa del Rei que es disputarà els dies 28, 29 de febrer i l’1 de març a la piscina de Can Llong del CN Sabadell. Els aficionats del ‘Cata’ han hagut d’esperar sis temporades per tornar a gaudir de la Copa que se li havia resistit els últims anys, gràcies al fet que l’equip del Tato Garcia ha aconseguit classificar-se entre els vuit primers en acabar la primera volta de la temporada. Els graciencs han aconseguit nou punts, gràcies a les tres victòries contra el Waterpolo Navarra, el Tenerife Echeyde i el Real Canoe. Els tres equips de la competició que no són catalans i que han quedat fora de la competició.

El principal candidat per aconseguir aixecar la Copa és el CN Atlètic Barceloneta, campió en les últimes set edicions del trofeu, i campió de la lliga les darreres catorze temporades. En el sorteig de la Copa, l’Atlètic Barceloneta, com a primer classificat, i el CN Sabadell, com a equip amfitrió, aniran per diferents parts del quadre, de tal manera que només es podrien trobar en una hipotètica final. La resta d’equips quedaran emparellats en un sorteig pur que es farà a la seu de la Federació Espanyola de Natació.

El CN Catalunya ha guanyat aquest títol en sis ocasions entre finals de la dècada dels vuitanta i finals de la dècada dels noranta. Avui dia no és gens realista pensar en qualsevol trofeu, ja que en els últims anys, els graciencs han vist molt reduït el seu pressupost i lluiten per esquivar el descens.

Els principals arguments ofensius de l’equip del Tato Garcia en atac, per intentar competir i superar la ronda dels quarts de final serà la presència de Pol Prat i Miquel Gasulla. Prat, nascut l’any 2001, ha marcat 17 gols en els 10 partits disputats i és l’onzè jugador amb més gols de tota la lliga. Gasulla ha marcat 12 gols, és el segon màxim golejador del ‘Cata’ i el número 26 en la classificació general de golejadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *