Passeig de Sant Joan, eix local d’activitats per la Marató de TV3

La desaparició de la plataforma Teixint Connexions, que en els anys anteriors coordinava els actes locals de suport a la Marató de TV3, entre altres activitats durant l’any, ha donat pas enguany a la Unió Temporal d’Entitats de Gràcia (UTEG) amb el suport de la Federació de Colles de Sant Medir i al nou escenari del Passeig de Sant Joan com a principal eix de convocatòries per les malalties minoritàries. Dissabte serà el dia gros, entre 11 i 19 hores, amb una matinal castellera, un espai gastronòmic, un escenari amb actuacions musicals, venda de productes artesanals i estands d’entitats. Hi haurà, per exemple, una escudella solidària a càrrec del mercat de l’Abaceria o una botifarrada amb la bèstia Atzeries. Al vespre, a l’església de Sant Joan de la Virreina, el Cor Gregal farà un concert solidari amb temes del Rei Lleó (21h).

Diumenge hi ha altres escenaris previstos, sobretot a nivell esportiu: el club de tennis La Salut hi haurà un partit d’exhibició de pàdel amb els tennistes Àlex Corretja, Beto Martín, Jordi Arrese i Àlex Marín. L’esplai Món Jove farà activitats a l’escola Vedruna del carrer Gran a partir de les 10 hores. Pel que fa a activitats ja celebrades durant la setmana, el CAP Vallcarca va fer dimecres una marxa nòrdica i un contacontes i l’escola Vida Montserrat de l’ACIDH ha recollit 7.200 euros amb els origamis de Mútua General.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *