Fam de victòria (2-0)

Després de tres empats consecutius, l’Europa ha tornat a guanyar, aquesta vegada al Manresa, gràcies a dos gols a la primera meitat. La pitjor notícia del partit han estat les lesions.

El tècnic escapulat, David Vilajoana ha apostat per col·locar a Sergi Pastells d’extrem dret i deixar a Guillen al lateral i la decisió ha estat un èxit. L’Europa ha començat millor el partit, i al minut 2 els escapulats han avisat amb una rematada de cap al lateral de la xarxa. Martínez també ha tingut una oportunitat i finalment, al minut 15, l’Europa ha trobat el premi gràcies a una centrada de Jordi Cano que ha rematat Pastells, ha refusat un defensa, i el mateix Pastells ha tornat a rematar per inaugurar el marcador. El Manresa no creava perill i l’Europa seguia buscant el segon, que ha arribat a la mitja hora de joc, passada a l’espai de Guillen per Martínez, aquest l’ha passat enrere i Pastells ha fet el segon gol. Abans del descans, Martínez s’ha lesionat i Pastells hauria pogut fer el tercer.

La segona part ha baixat de ritme, Jordi Cano ha tingut el tercer a tocar en un xut de falta, i els minuts han anat passant sense ocasions clares per part de cap dels dos equips. Gabi López també ha tingut una ocasió clara a vint minuts pel final, i just després ha hagut de marxar del camp lesionat. L’Europa ha seguit dominant el partit i ha controlat el joc de principi a fi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *