El Gràcia FS se situa líder de la lliga a la Divisió d’Honor

A deu jornades pel final de la temporada, el Gràcia Futbol Sala ha aconseguit situar-se com a líder en solitari del grup 2 de la Divisió d’Honor. Els taronges encadenen nou partits guanyant, l’últim per un contundent 11 a 2 contra el Sant Boi, i malgrat que van arribar a estar en cinquena posició a cinc punts del líder, des del mes de novembre han anat sumant cada setmana de tres en tres, i cap rival ha pogut seguir el ritme fins ara i s’han convertit en líders en solitari.

Els graciencs són l’equip més golejador de la lliga, amb 87 gols, i Ferran Lorenzo és el pitxitxi de l’equip i el segon màxim golejador de la competició amb 24 gols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *