L’escola Rius i Taulet s’envoltarà de vegetació en el nou projecte de refugis climàtics

L’escola Rius i Taulet de la plaça Lesseps començarà a canviar la fesomia externa aquest estiu amb les obres d’adequació dels seus espais exteriors amb un fort aterratge de nova vegetació, gràcies al debat i el resultat del projecte de refugis climàtics per al qual va ser seleccionat el centre a nivell de Gràcia. Després de les reunions celebrades aquest curs, l’última de les quals la setmana passada ja amb el projecte final amb el Consorci d’Educació, l’Agència Catalana de Salut, el Districte i l’equip d’arquitectes guanyador, l’execució destacarà per envoltar la reixa de vegetació amb espècies com el llessamí, fet que servirà per protegir i aïllar una mica del soroll de l’entorn. 

Als patis del davant hi haurà dues pèrgoles amb vegetació, als patis del darrere també hi haurà arbres, un sorral i més vegetació i als terrats hi haurà lones plegables i un reforç de vegetació amb heura. El projecte també preveu més punts d’aigua i rec automàtic per mantenir els nous espais verds. “Estem molt contents perquè això donarà un gir de cara a l’escola i revertirà en la salut dels nens i nenes”, ha explicat Verònica Diéguez, secretària de l’AFA del centre. Les obres s’iniciaran al juny i es preveu que estiguin enllestides al setembre per iniciar el nou curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *