Juguem a les Places torna amb més espai i triplicant monitors per garantir la seguretat sanitària

La tornada a l’escola també és el retorn de nens i nenes a les places després de l’horari lectiu i, en aquest sentit, les places del Diamant i del Sol han arrencat una nova temporada de la campanya Juguem a les Places amb la novetat principal de les mesures de seguretat sanitària. El detall més visible és el tancament i l’ampliació de l’espai tant del quiosc de jocs de Sol com de les activitats de futbol botons i dels jocs de taula que es despleguen al Diamant.

Un dels responsables de les activitats, Enric Albaladejo, mànager de Buttonmaker, subratlla que l’objectiu de les activitats, malgrat els protocols nous de seguretat, segueix sent el mateix: “dinamitzar amb l’objectiu de la diversió a través del joc i el que el joc aporta a nivell d’aprenentatge”. Com a exemple d’aquesta adaptació excepcional, Albaladejo explica que al Diamant s’han triplicat els monitors (de tres a nou), s’ha ampliat i subdividit l’espai perquè hi càpiguen deu participants alhora amb les distàncies assegurades i es fa control de temperatura, gel i mascareta a tots els participants. “Ja hem viscut el primer dia d’activitat, el passat divendres, i no hi ha hagut cap problema, ni amb l’aportació de dades que cal demanar per seguir la traçabilitat del virus si es detecta un cas”, apunta, i afegeix que les dades queden a l’Ajuntament i no a l’empresa que gestiona el servei. Un xèrif, un doctor i la capitana Tramuntana donen la benvinguda als participants al Diamant, on també hi ha una primícia, l’estrena del joc de taula Fugint de la covid, on qui arriba al final -la vacuna- guanya.

L’estrena de la plaça del Sol, prevista per aquest dilluns, s’ha hagut de suspendre per la pluja, però el calendari només ha engegat i hi haurà programació cada divendres a Diamant i cada dilluns a Sol fins al 19 d’octubre. Els torns de joc seran de 50 minuts al primer lloc i de 40 al segon. L’horari és de 17 hores a 20 hores.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *