FES-TE’N SOCI

Descarregat aquí la butlleta i fes-nos-la arribar.

Com ens financem?

L’Associació Cultural l’Independent de Gràcia, que edita l’Independent de Gràcia i l’independent.cat, es finança a través de les aportacions dels socis, els ingressos publicitaris i les subvencions públiques, seguint el model que cada vegada adopten més periòdics independents d’informació local d’arreu d’Europa i la resta del món.
Les tres fonts de finançament (socis, publicitat i subvencions) són necessàries per sufragar els costos de la publicació de l’Independent, però les aportacions dels socis són les úniques que garanteixen la independència editorial al cent per cent, una independència sense la qual seria impossible fer un periodisme de qualitat al servei de tots els lectors.

On som?

L’Independent de Gràcia té la redacció al carrer de la Perla, 31 (entre Verdi i Torrijos) i distribueix cada setmana 8.500 exemplars a 800 punts dels cinc barris de Gràcia (sobretot a botigues, locals públics i seus d’entitats ciutadanes).

Fer-se soci

Pertànyer a l’Associació Cultural l’Independent de Gràcia dóna dret a participar activament en el dia a dia de l’associació, en les assemblees de socis (se’n fan dues a l’any de manera regular), aprovar els comptes, escollir els càrrecs de la junta directiva i rebre cada setmana la publicació impresa a casa.
A més a més, els socis tenen accés a ofertes exclusives de comerços i a condicions preferents en espectacles culturals.
La quota d’associat és de 10 euros mensuals, cobrats en rebuts trimestrals. Els socis que fan la declaració de l’IRPF poden deduir-se de l’impost el 25% de les quotes pagades a l’associació (el 10% general més el 15% pel foment de la llengua catalana).

12 thoughts on “FES-TE’N SOCI

  1. Bona tara,
   Fa uns dies vaig escriure al correu que indiqueu, però no he obtingut resposta
   Us podríeu posar en contacte ? Gràcies
   Rosa

 1. Al diari hi ha una butlleta per fer-te subscriptor. T’envien el diari a casa. El preu són 50 € anuals.
  Aquí es parla de fer-te soci. Són 10 € mensuals.
  Ja veig que són dues coses diferents, però tinc dubtes:
  – podem subscriure’ns sense ser socis?
  – si ens fem socis i volem rebre el diari a casa ens hem de subscriure a més a més al diari o el ser soci ja inclou rebre el diari?
  Gràcies per tot,
  Ramon Segret

 2. Ramon,
  Ara al diari ja només surt la butlleta de soci. És a dir, l’opció de 10 euros al mes, que dóna dret a rebre’l a casa i a diversos avantatges i descomptes. Per tant deixem enrera l’opció de la subscripció i ens concentrem en l’objectiu d’aconseguir 200 socis, que és el volum necessari per estabilitzar els comptes del setmanari. Ara ja en som 83. Animeu-vos!

 3. Associaciò Tercera Edad Activa
  Sant Adriá de Besos
  Cif. G67338640
  Email: astecsab@gmail.com
  I N V I T A C I Ò
  San Adriá de Besos, 12 de febrero del 2019
  )

  Tenim el plaer de participarles de la recent constitució de l’Associacio Jubilació Activa en Sant Adrià de Besòs, l’activitat de la mateixa, de caràcter voluntari, va dirigida a beneficio de la població jubilada d’aquesta ciutat
  Per aquest motiu el dia 21 de febrer de 2019 de 19,00 a 21,00 horas. celebrarem l’acte de presentació al Casal de la Gent Gran del carrer Fiveller de Sant Adrià Nord.
  Es per alló que tenim l’honor de convidar-los a participar en aquest acte.

  Per a la correcta organització de l’acte, preguem ens participin per aquest mateix mitjà el nombre de persones que hi assistiran.

  Esperem comptar amb la seva assistència.

  Molt atentament, en nom de la Junta de Govern:

  El Secretari: Antonio Viúdez Gálvez

 4. Hola, bona tarda,
  Som l’Associació de dones Ciberdona, del barri de La Salut que estem considerant la possibilitat de fer-nos socis, però no surt la butlleta a la web. Què hem de fer? Em podeu dir quin és el cost i si la quota pot ser anual en comptes de mensual.
  Quedo a l’espera de la vostra resposta.
  Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *