FES-TE’N SOCI

Descarregat aquí la butlleta i fes-nos-la arribar.

DE 30 A TOTS

L’Independent de Gràcia, després de 14 anys al carrer, es rellança com a associació cultural amb 30 impulsors provinents del periodisme, la societat civil, la cultura, l’esport i la política local. Volem aconseguir un efecte multiplicador perquè l’Independent és de tots i volem un Consell Editorial on tu també hi siguis.

NÚMEROS SÒLIDS

L’Independent de Gràcia, distribueix cada set-mana 8.000 exemplars a 900 punts dels cinc barris de Gràcia, té reconeguts pel Baròmetre de la Comunicació més de 17000 lectors, es finança en un 85% a partir de publicitat privada i té la redacció al carrer de la Perla 31 (entre Verdi i Torrijos).

ACTITUD PER PENSAR EN GRAN

L’Associació Cultural L’Independent de Gràcia és el paraigua de totes les sensibilitats, el mínim comú denominador, l’eina mediadora, però sobretot vol ser el reflex de la voluntat dels 120.000 graciencs de tenir un mitjà de comunicació propi, de qualitat i que tracti de tu a tu a la premsa general.

NOUS PROJECTES

L’Associació Cultural L’Independent de Gràcia està en constant ebullició i necessita mans per arribar a grans marques de publicitat. Volem convertir Perla 31 en La Botiga de Gràcia per difondre productes d’identitat 100% Gràcia. Volem fer de Perla 31 un espai de treball compartit i d’activitats.

FER-SE SOCI

Pertànyer a l’Associació Cultural L’Independent de Gràcia, dóna dret a participar en les assemblees de socis i a la llista interna, escollir el Consell Editorial, participar activament en el dia a dia del setmanari i rebre cada setmana la publicació a casa. Els socis tindran condicions preferents en les activitats organitzades per l’Associació i en la utilització de l’espai de treball compartit.

La quota d’associat és de 10.00€ mensuals, girats trimestralment.

 

5 thoughts on “FES-TE’N SOCI

 1. Al diari hi ha una butlleta per fer-te subscriptor. T’envien el diari a casa. El preu són 50 € anuals.
  Aquí es parla de fer-te soci. Són 10 € mensuals.
  Ja veig que són dues coses diferents, però tinc dubtes:
  – podem subscriure’ns sense ser socis?
  – si ens fem socis i volem rebre el diari a casa ens hem de subscriure a més a més al diari o el ser soci ja inclou rebre el diari?
  Gràcies per tot,
  Ramon Segret

 2. Ramon,
  Ara al diari ja només surt la butlleta de soci. És a dir, l’opció de 10 euros al mes, que dóna dret a rebre’l a casa i a diversos avantatges i descomptes. Per tant deixem enrera l’opció de la subscripció i ens concentrem en l’objectiu d’aconseguir 200 socis, que és el volum necessari per estabilitzar els comptes del setmanari. Ara ja en som 83. Animeu-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *