Cristina Manresa assumeix el càrrec de cap de la comissaria de Sants

La cap de Mossos d’Esquadra a Gràcia, Cristina Manresa, ha estat nomenada cap dels Mossos a Sants, després d’haver superat les oposicions a la graduació d’intendent. El trasllat ha estat comunicat aquesta mateixa tarda en una reunió en què s’ha redistribuït el mapa de càrrecs del cos a Barcelona. L’inspector Jordi Garcia, fins ara sots cap de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi, substituirà Manresa en la seva posició. El traspàs de la informació entre Manresa i Garcia es farà el proper dilluns. Cristina Manresa i Rocío Rubio han estat les dues primeres dones de la policia autonòmica catalana que arriben a intendentes. Cristina Manresa va arribar a Gràcia al novembre de 2005, quan el cos policial català va fer el seu desplegament a la ciutat. “Gràcia és un districte on entres amb molta prudència però després hi treballes molt a gust, et permet tirar endavant molts projectes i tenir una relació constant amb el veïnat, amb el telèfon engegat per atendre qualsevol trucada”, explica Manresa. “Hem treballat sempre des de la proximitat i això ha encaixat molt bé amb el tarannà de Gràcia”.