Mor Albert Musons, líder independentista gracienc

El periodista, escriptor, historiador i exdirigent del PSC, Albert Musons, líder indiscutible de l’independentisme gracienc, ha mort aquest vespre a l’edat de 55 anys. Musons, que s’ha trobat malament aquesta tarda a la seu del Col·legi de Periodistes on treballava, s’ha desplaçat a última hora a l’Hospital Clínic, on ha mort a causa d’una aturada cardiorespiratòria. La notícia ha trastornat tota la societat civil gracienca en una nit de telèfons oberts que passarà a la història com una de les més tristes de la Vila de Gràcia. L’Independent de Gràcia, que tenia a Musons entre els seus col·laboradors més destacats -signava mensualment la seva secció Gràcia independent-, prepara per a la seva edició de divendres un especial amb aportacions escrites de protagonistes de tots els àmbits on Musons hi va deixar petjada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *