Mor Albert Musons, líder independentista gracienc

El periodista, escriptor, historiador i exdirigent del PSC, Albert Musons, líder indiscutible de l'independentisme gracienc, ha mort aquest vespre a l'edat de 55 anys. Musons, que s'ha trobat malament aquesta tarda a la seu del Col·legi de Periodistes on treballava, s'ha desplaçat a última hora a l'Hospital Clínic, on ha mort a causa d'una aturada cardiorespiratòria. La notícia ha trastornat tota la societat civil gracienca en una nit de telèfons oberts que passarà a la història com una de les més tristes de la Vila de Gràcia. L'Independent de Gràcia, que tenia a Musons entre els seus col·laboradors més destacats -signava mensualment la seva secció Gràcia independent-, prepara per a la seva edició de divendres un especial amb aportacions escrites de protagonistes de tots els àmbits on Musons hi va deixar petjada.