Xaingra engega una xarxa d’intercanvi de coneixements

L’intercanvi de coneixements és la nova aposta de Xaingra. El col·lectiu celebra el proper 6 d’abril l’edició de primavera de l’habitual mercat d’intercanvi i aprofita l’acte per donar a conèixer el nou projecte. Les bases, expliquen, són les mateixes: “resoldre la quotidianitat i relacionar-se sense passar pels diners”.

Des de classes de guitarra, fins a tallers de cuina sana, d’anglès per a principiants, i d’escriptura creativa. Aquestes són només algunes d’entre la vintena de propostes de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Gràcia (XIC Gràcia). Es tracta d’un nou projecte ideat per Xaingra, que pretén oferir nocions sobre disciplines diverses de forma gratuïta. XIC Gràcia es presentarà en societat el proper diumenge 6 d’abril en el marc del XX Mercat d’Intercanvi, a la plaça de la Virreina.

“La iniciativa és en les dues direccions, és a dir, esperem que la gent s’apunti a la xarxa per rebre les classes però també que hi hagi gent que vulgui donar-les. Tothom té alguna cosa que pot ensenyar i tothom ignora alguna cosa que pot aprendre”, explica Oriol Antem, un dels impulsors de XIC Gràcia.

Totes les persones interessades en formar part de XIC Gràcia ja poden descarregar-se el formulari (cliqueu aquí).

, ,

2 thoughts on “Xaingra engega una xarxa d’intercanvi de coneixements

  1. M’agrada molt la idea de poder fer intercanvi de coneixements. Està bé pensar en noves fórmules en que els diners no siguin necessaris.

  2. A Sabadell estem engegant una xarxa d’intercanvi, i és molt engrescador veure que anem creixent: la idea agrada molt i ja hi ha alguns tallers que estan en marxa (conversa en anglès, salsa, cuina, informàtica, etc).
    Us convidem a conèixer-nos a http://xarxasbd.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *