El Casal de Joves s’ultima sense acord entre entitats

Quan falten dues setmanes i mitja perquè s’acabin les obres del Casal de Joves als antics terrenys de la fundació OSI, encara no hi ha acord sobre quin serà el repartiment de l’espai destinat a les entitats que, al cap i a la fi, són les principals destinatàries del nou equipament. El problema entre les associacions locals i el Consell de Joventut de Bar­celona -i el programa Transformadors- està enquistat des de febrer de 2005 i encara no té sortida.

La Plataforma d’Entitats de Joves de Gràcia, constituïda per agrupaments escoltes, l’AJG, esplais i colles de cultura popular, critica “l’opacitat del procés” i “l’immobilisme del consistori”. En la propera reunió, que es farà entre abril i maig, es definirà el model de gestió. La consellera de Joventut, Alícia Fernández, confia en l’acord tot i que no entra en la distribució de l’espai.

Llegir article relacionat

,

2 thoughts on “El Casal de Joves s’ultima sense acord entre entitats

  1. Ens l’han colat i ben colada aquests de l’Ajuntament. Durant anys reclamem un Casal pel barri i ara ens trobem que tota Barcelona vindrà a Gràcia. Els joves de la Vila volem espais per a nosaltres, on muntar xerrades, tallers, concerts i tot el que sigui. Els negocis a l’esquena del poble no ens agraden!!!!

  2. I què passa si el Casal de Joves de Barcelona s’instala a Gràcia? Això beneficiarà a totes les entitats juvenils del barri. No siguim tan tiquismiquis…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *