Les galeries de Gràcia se sumen a la Nit dels Museus d’Europa

Amb motiu del programa Barcelona Diàleg Intercultural, les galeries Safia, Paspartú, Espai B i Tòrcul d’Art se sumen aquest dissabte a la Nit dels Museus d’Europa. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en la qual hi participen més de 2.000 museus de 40 països. La peculiaritat del projecte és que els espais restaran oberts fins a mitjanit i l’entrada serà gratuïta. A Gràcia l’oferta es concreta en aquestes quatre galeries. Safia, al carrer Bruniquer 9, exposa la videoinstal·lació Loqu€valeunminuto, una aproximació al món laboral de la dona. L’espai del carrer Verdi, Paspartú, exposa els quadres d’Isidre Coromines, una obra a través de la qual l’autor reflecteix la seva sensibilitat. L’espai B obrirà les seves portes al públic per mostrar [Triada], de Maria Antònia Hernàndez. En el recorregut gracienc de la Nit dels Museus també s’hi troba Tòrcul d’Art que acull l’obra de pintura i gravat de Pepe Jiménez Espejo.