Novetat editorial: ‘El crim del caixer automàtic’

El llibre del gracienc Pere Meroño narra la història de Rosario Endrinal, una dona que havia estat antiga secretària d’alta direcció de Carrefour i va acabar vivint com una indigent. Al Nadal de 2005, Endrina va ser cremada per tres joves a un caixer automàtic de Guillem Tell 28. Meroño ha fet una tasca periodística, parlant i entrevistant una vuitantena de persones relacionades amb el cas i ha construït la història a partir de la mateixa recerca, dia per dia. El crim del caixer automàticnomés es pot trobar a internet i descarregar-lo de forma gratuïta. El llibre en les dues versions, català i castellà, ha arribat aquesta setmana als 1.000 exemplars venuts i descarregats. Pere Meroño i Cadena (Barcelona, 1959) ha treballat de periodista a premsa i ràdio. Des de 1995 escriu llibres. Ha publicat Josep Pallach, 1920-1977, història d’un líder (Edicions, 62); Història del sindicalisme nacional als Països Catalans, 1958-1989 (Edicions El Mèdol); Roman, l’home que va organitzar el PSUC(Fundació Pere Ardiaca); El goig de viure, biografia de Montserrat Roig (Publicacions de l’Abadia de Montserrat), i El crim del caixer automàtic (e.book). En l’actualitat l’autor treballa en noves propostes literàries.