Carme Segura assumeix la direcció del Castell de Montjuïc

L’expresidenta dels Lluïsos Carme Segura engega diumenge una nova etapa com a directora del Castell de Montjuïc de Barcelona. En la seva trajectòria, Segura ha estat molt vinculada a la Vila.

Carme Segura va ser una de les fundadores del Taller d’Història de Gràcia, entitat que va presidir durant vuit anys. També va estar al capdavant dels Lluïsos com a presidena, durant doze anys, i amb el càrrec de vicepresidenta, durant quatre. Avui dirigeix la col·lecció de Guies Temàtiques dels Lluïsos. Segura ha publicat més de deu llibres, d’entre els quals destaquen Barcelona: Gràcia (Ed. Columna) i Gràcia, Festa Major 1948-1997 (Ed. Columna, 1998). A banda, també ha estat vinculada a l’Ajuntament de Barcelona des de 1987 i va portar la direcció del Centre Cívic del Coll entre els anys 1995 i 1999.

Diumenge, Carme Segura començarà a exercir el càrrec de directora del Castell de Montjuïc.

1 thought on “Carme Segura assumeix la direcció del Castell de Montjuïc

  1. L’enhorabona a la Carme!! Els graciencs sempre arriben lluny i acabn ocupant el lloc q mereixen. Esperem que després d’estar dirigint tantes entitats entitats de la Vila ho faci molt be com a directora del Castell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *